2 tojás
10 deka nádcukor
1 dl tejszín
1 tk. vaníliakivonat
15 deka mák
1 púpos ek. liszt
fél mokkáskanálnyi szódabikarbóna
A sütőt 175°C fokra előmelegítem, és egy kb. 20 cm-es kerek tortaforma aljára sütőpapírt vágok. A nádcukrot habosra keverem a tojásokkal, majd hozzáöntöm a tejszínt és a vaníliakivonatot. A lisztet a mákkal és a szódabikarbónával elvegyítem, és a tojásos masszába keverem. A sütőformába öntve kb. 15 perc alatt készre sütöm. Citromhéjjal, cukorral és citromlével elkevert mascarponét kanalazok a még langyos sütemény mellé.
4 commenti:
Ah, come mi piacerebbe leggere la ricetta.
faro a piu presto la traduzione,
grazie per la visita
lisa
ellenorizni kell:)
Genial fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.
Posta un commento